Historische luchtvaartLicht en luchtigLiefhebberMaastricht AirportNaast het nieuwsOpmerkelijkRoutesVideoVideo opmerkelijk

De laatste binnenlandse vlucht naar Maastricht | video

Terwijl tegenwoordig de trein of auto de snelste optie zijn om van Amsterdam naar Eindhoven of Maastricht te reizen, was dit in 1966 nog niet het geval. In dat jaar opende de NLM, de Nederlandse Luchtvaart Maatschappij, routes tussen Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Twente, Groningen en Maastricht. De laatste voormalige NLM route kwam in 2008 tot een einde, toen KLM cityhopper voor een laatste keer tussen Schiphol en Maastricht vloog.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button