BoeingIncidentenNaast het nieuwsVeiligheidVideoVideo opmerkelijkVliegtuigtype & -bouwer

Ryanair toestel maakt voorzorgslanding door rook | video

Een Boeing 737-800 van Ryanair heeft deze week een succesvolle voorzorgslanding gemaakt op de luchthaven van Otopeni, in Roemenië, nadat de cabine van het vliegtuig zich vulde met rook.

Vlucht

Het toestel was onderweg van Boekarest naar Londen Stansted. Kort na de start werd er rook in de cabine opgemerkt en werd besloten een voorzorgslanding te maken in Otopeni. Ryanair zou hebben gemeld dat het incident werd veroorzaakt door een klein technisch probleem.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/