737 MAXHistorische luchtvaartIncidentenLicht en luchtigLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVideo opmerkelijkVliegtuigtype & -bouwer

Toen de DC-10 net als de 737 MAX aan de grond stond | video

Het aan de grond houden van een type vliegtuig, zoals op dit moment met de 737 MAX gebeurt, is niet uniek. Zo moest ook de Boeing 787 enige tijd aan de grond staan. Een van de bekendste gevallen is de DC-10, die na een reeks incidenten en ongevallen enkele maanden aan de grond bleef. Het toestel is echter weer in gebruik genomen en is als vrachtvariant nog steeds in dienst. De laatste passagiersvlucht met het type werd uitgevoerd door Biman Bangladesh Airlines, in 2014.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/