fbpx
AirlinesIncidentenNieuws

737 Transavia wijkt uit naar München door probleem met flaps

Een Boeing 737-700 van Transavia die onderweg was van Rotterdam naar Innsbruck is zondagmiddag uitgeweken naar München. Dat bevestigt een woordvoerster van Transavia desgevraagd aan Up in the Sky.

Flaps

Het toestel met registratie PH-XRD vertrok zondag om 12:20 vanuit Rotterdam en landde om 13:45 in München. Het toestel moest uitwijken vanwege een probleem met de flaps. “Er was sprake van een asymmetrie tussen de linker en rechter flap”, aldus de maatschappij.

Reparatie

Alle 124 passagiers werden daarna met bussen naar Innsbruck vervoerd. “Het toestel is direct gerepareerd en inmiddels ook weer terug in Rotterdam”, aldus de woordvoerster. Het toestel is bijna zeventien jaar oud en vliegt sinds 2003 voor Transavia.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button