Frequente reizigerNieuwsRoutes

Flybe opent nieuwe route vanaf Schiphol

Flybe opent in de zomer een nieuwe route tussen Schiphol en Cornwall Airport Newquay. De vlucht zal zes keer per week worden uitgevoerd.

Newquay

Ook wordt er een route geopend tussen Newquay en Londen Gatwick. Beide routes zijn al te boeken en zullen vanaf 29 maart worden gevlogen.

Reddingsdeal

Eerder deze maand sloot de Britse regering een reddingsdeal met het noodlijdende Flybe. Deze deal moet de maatschappij redden van de ondergang. IAG vond deze staatssteun niet kunnen en diende een klacht in bij de Europese Unie.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/