Frequente reizigerKLMNieuwsNL nieuwsVeiligheid

KLM komt China-reizigers tegemoet

Reizigers die bij KLM een vlucht naar China hebben geboekt, kunnen die gratis annuleren of omboeken. Zo wil de maatschappij gehoor geven aan de oproep van de Chinese luchtvaartautoriteit om te helpen bij het onder controle krijgen van het coronavirus.

Omboeken

Het gaat om vluchten van KLM, Air France en Delta Air Lines. Het ticket mag nog niet gebruikt zijn en de vlucht moet voor 29 februari vertrekken. Bij het omboeken mag de vlucht niet later dan 31 mei 2020 worden gepland. Ook is het mogelijk om de bestemming te wijzigen of het geld terug te krijgen.

Luchthaven Wuhan

Afgelopen week werd de luchthaven van Wuhan gesloten voor uitgaande reizigers als gevolg van het coronavirus. Het RIVM roept reizigers op om markten met levende dieren te vermijden en om algemene hygiënemaatregelen te nemen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button