fbpx
FinancieelFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Air France start codeshare met Sata Azores Airlines

Air France is een codeshare gestart met Sata Azores Airlines voor vluchten tussen Portugal en Frankrijk.

Routes

Air France plakt haar code voortaan op Sata-vluchten vanaf Lissabon en Porto naar Ponta Delgada, Terceira, Santa Maria, Horta en Pico. Omgedraaid plakt Sata haar vluchtcode op Air France-routes van Lissabon en Porto naar Parijs Charles de Gaulle.

Vliegtuigen

De betreffende routes van Sata worden uitgevoerd door A320’s en A321’s. De Air France-routes worden uitgevoerd door A319’s, A320’s en A321’s. Klanten kunnen voortaan ook punten sparen met de loyaliteitsprogramma’s van beide maatschappijen. Reizigers van Air France die in aanmerking komen voor de lounges, hebben hierdoor ook toegang tot de Sata Azores Airlines lounges in Lissabon, Porto en de Azoren.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button