fbpx
FinancieelFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Air France start codeshare met Sata Azores Airlines

Air France is een codeshare gestart met Sata Azores Airlines voor vluchten tussen Portugal en Frankrijk.

Routes

Air France plakt haar code voortaan op Sata-vluchten vanaf Lissabon en Porto naar Ponta Delgada, Terceira, Santa Maria, Horta en Pico. Omgedraaid plakt Sata haar vluchtcode op Air France-routes van Lissabon en Porto naar Parijs Charles de Gaulle.

Vliegtuigen

De betreffende routes van Sata worden uitgevoerd door A320’s en A321’s. De Air France-routes worden uitgevoerd door A319’s, A320’s en A321’s. Klanten kunnen voortaan ook punten sparen met de loyaliteitsprogramma’s van beide maatschappijen. Reizigers van Air France die in aanmerking komen voor de lounges, hebben hierdoor ook toegang tot de Sata Azores Airlines lounges in Lissabon, Porto en de Azoren.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button