NieuwsVliegvelden

Berlijn Brandenburg zoekt 20.000 proefpassagiers

Berlijn Brandenburg zoekt twintigduizend vrijwilligers om de nieuwe luchthaven te testen. De tests staan gepland voor 29 april, 23 juni en 15 oktober.

Tests

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via de website. “De proefoperatie is een internationale norm die ons zal helpen om BER zo soepel mogelijk te openen”, vertelt Engelbert Lütke Daldrup, CEO van de luchthaven. “Alle grote gebruikers zullen de luchthavensystemen en processen testen.”

Opening

Als alles goed gaat met de tests, dan zou de luchthaven op 31 oktober open moeten gaan. Onlangs zei Daldrup nog dat deze datum haalbaar is. Oorspronkelijk had het vliegveld in 2012 al open moeten gaan, maar door vertragingen en tegenslagen bij de bouw is dat niet gelukt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close