fbpx
Frequente reizigersNieuwsVeiligheid

Lufthansa en dochters annuleren bijna alle vluchten naar China

Lufthansa en dochtermaatschappijen Swiss en Austrian Airlines annuleren bijna alle vluchten van en naar China. Alleen de vluchten naar Hongkong gaan door.

Tickets

De maatregel geldt tot 9 februari. Klanten die een ticket hebben geboekt vóór 23 januari en tussen 24 januari of 29 februari vliegen, hebben de mogelijkheid om deze kosteloos om te boeken of te annuleren. Bij het omboeken moet de vlucht voor 29 september 2020 worden geboekt. Wel zullen Lufthansa, Swiss en Austrian nog één keer naar de bestemmingen in China vliegen om reizigers op te halen die daar nu nog zitten.

KLM

Eerder vandaag werd bekend dat KLM gewoon naar China blijft vliegen. Wel verstrekt de maatschappij op verzoek mondkapjes aan het personeel en brengt het de hygiëne maatregelen extra onder de aandacht van medewerkers.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button