AirlinesEditors choiceLiefhebberNaast het nieuws

Transavia toestel overwintert in Thailand

Een Boeing 737-800 van Transavia France brengt de winter door in Thailand. Daar vliegt het toestel voor de Thaise low-cost carrier Nok Air, vertelt een woordvoerder van Transavia aan Up in the Sky.

Winter

Het gaat om de HS-DMB, een toestel van ruim 11 jaar oud, welke in april 2019 in dienst kwam van Transavia France. De woordvoerder zegt dat het om een winterlease gaat van 5 maanden. In mei 2020 komt het toestel weer terug.

Routes

7 december vloog de 737 voor het eerst voor Nok. Toen werd er een vlucht van zes uur tussen Sharjah en Bangkok uitgevoerd. Daarna vloog het weer op 18 december. Momenteel voert het vliegtuig meerdere routes per dag uit tussen bestemmingen als Bangkok, Ubon Ratchathani, Hat Yai, Yancheng, Phuket en Chiang Mai.

Tags

Michael Stoelinga

Redacteur. Michael heeft een bachelor in de journalistiek en is na zijn studie bij Up blijven 'hangen'. In zijn vrije tijd sport hij graag en hij houdt van reizen. Met name heeft hij een voorliefde voor Noord-Europese landen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close