AirlinesFrequente reizigerInflightOverig nieuws

Eurowings komt met online overzicht inflight entertainment

Passagiers van Eurowings kunnen voortaan het inflight entertainment aanbod al voor vertrek bekijken. Daarvoor is de maatschappij een samenwerking aangegaan met content agency Spafax.

Platform

Het platform wordt ‘Spafax Profile’ genoemd. Al voor het boarden kunnen reizigers bekijken welke content er op de vlucht wordt aangeboden. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld serie- en filmtips naar vrienden te sturen via e-mail of social media.

Besparing

Met de komst van het nieuwe online overzicht hoeft de maatschappij niet langer papier te gebruiken. Eurowings zegt daardoor papier te besparen en vanwege het lagere gewicht ook kerosine en daardoor de CO2-uitstoot.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close