AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Garuda Indonesia hervat vluchten Amsterdam – Jakarta

Garuda Indonesia hervat de in oktober opgeschorte non-stop vlucht tussen Amsterdam en Jakarta. Vanaf 19 februari zal de route weer worden gevlogen.

Bali

Per 1 oktober 2019 werd er een directe vlucht tussen Amsterdam en Bali uitgevoerd, met een tankstop in Medan. Daarbij werd gebruik gemaakt van een A330-200. Na heroverweging besluit de maatschappij toch het voormalige schema te hervatten.

B777

Op deze route zal Garuda gebruik maken van een Boeing 777-300ER, met een 2-cabine configuratie, bestaande uit 26 Business Class stoelen en 367 Economy Class stoelen. Op 18 februari vertrekt de eerste vlucht vanuit Jakarta en vanaf 19 februari vanaf Schiphol. De vluchten voor het huidige winterseizoen kunnen al geboekt worden via het reserveringssysteem.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/