fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Garuda Indonesia hervat vluchten Amsterdam – Jakarta

Garuda Indonesia hervat de in oktober opgeschorte non-stop vlucht tussen Amsterdam en Jakarta. Vanaf 19 februari zal de route weer worden gevlogen.

Bali

Per 1 oktober 2019 werd er een directe vlucht tussen Amsterdam en Bali uitgevoerd, met een tankstop in Medan. Daarbij werd gebruik gemaakt van een A330-200. Na heroverweging besluit de maatschappij toch het voormalige schema te hervatten.

B777

Op deze route zal Garuda gebruik maken van een Boeing 777-300ER, met een 2-cabine configuratie, bestaande uit 26 Business Class stoelen en 367 Economy Class stoelen. Op 18 februari vertrekt de eerste vlucht vanuit Jakarta en vanaf 19 februari vanaf Schiphol. De vluchten voor het huidige winterseizoen kunnen al geboekt worden via het reserveringssysteem.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button