AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Garuda Indonesia hervat vluchten Amsterdam – Jakarta

Garuda Indonesia hervat de in oktober opgeschorte non-stop vlucht tussen Amsterdam en Jakarta. Vanaf 19 februari zal de route weer worden gevlogen.

Bali

Per 1 oktober 2019 werd er een directe vlucht tussen Amsterdam en Bali uitgevoerd, met een tankstop in Medan. Daarbij werd gebruik gemaakt van een A330-200. Na heroverweging besluit de maatschappij toch het voormalige schema te hervatten.

B777

Op deze route zal Garuda gebruik maken van een Boeing 777-300ER, met een 2-cabine configuratie, bestaande uit 26 Business Class stoelen en 367 Economy Class stoelen. Op 18 februari vertrekt de eerste vlucht vanuit Jakarta en vanaf 19 februari vanaf Schiphol. De vluchten voor het huidige winterseizoen kunnen al geboekt worden via het reserveringssysteem.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close