fbpx
CoronavirusEditors choiceFrequente reizigersNieuwsVeiligheid

KLM schort toch alle vluchten naar China op

KLM heeft toch besloten om alle vluchten naar China op te schorten. Na dit weekend zullen er tot 9 februari geen vluchten meer naar China uitgevoerd worden.

Adviezen

Eerder annuleerde de maatschappij een aantal vluchten naar China, maar niet die naar Beijing en Shanghai. De maatschappij zegt de stap nu toch te nemen ‘naar aanleiding van reeds gedane en te verwachten adviezen van nationale en internationale instanties zoals de WHO’.

Weekend

De vluchten vanaf Amsterdam die gepland staan voor zondag 2 februari gaan wel gewoon nog door. Zo wil KLM klanten de mogelijkheid geven om vanuit Beijing en Shanghai naar Amsterdam terug te reizen. Reizigers van KLM kunnen China-tickets kosteloos omboeken of annuleren.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button