fbpx
Eindhoven AirportNieuwsNL NieuwsVeiligheid

Marechaussee arresteert verdachten van autodiefstallen Eindhoven Airport

De Koninklijke Marechaussee heeft deze week vier verdachten aangehouden op verdenking van diefstal van personenauto’s. De auto’s werden onder meer gestolen vanaf de parkeerplaats van Eindhoven Airport.

Opgepakt

De mannen werden in verschillende woningen in Eindhoven aangehouden na onderzoek van de Recherche. De verdacht zijn tussen de 27 en 45 jaar oud. Twee auto’s van het merk Land Rover zijn terug gevonden in containers die op het punt stonden verscheept te worden naar het buitenland.

Overgeleverd

Twee van de vier verdachten worden na het onderzoek overgeleverd aan de Belgische autoriteiten voor een soortgelijk onderzoek. Het onderzoek van in Eindhoven wordt voortgezet onder leiding van het Openbaar Ministerie Oost-Brabant, aldus de Marechaussee.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button