fbpx
CoronavirusFrequente reizigersNieuwsVeiligheid

Meer maatschappijen schorten China-vluchten op; Boeing doneert mondkapjes

Steeds meer maatschappijen schorten de vluchten naar China op. Air France, Air India, Asiana Airlines en Iberia hebben zich inmiddels ook bij dit lijstje gevoegd. Boeing doneert 250.000 mondkapjes aan hulpverleners in Wuhan en Zhoushan.

Andere maatschappijen

Eerder maakten United en British Airways, Finnair, Lufthansa, KLM en Air Canada ook al bekend enkele of alle vluchten naar China op te schorten. De maatregelen gelden veelal tot 29 februari.

Mondkapjes

Boeing liet deze week weten 250.000 mondkapjes te schenken aan hulpverleners in Wuhan en Zhoushan om het coronavirus te bestrijden. “Onze gedachten zijn bij degenen in China die te maken hebben met de gezondheidseffecten van het coronavirus”, zegt David Calhoun, CEO van Boeing. “Door onze donatie hopen we dat we de verspreiding van het virus kunnen helpen beperken en de last voor lokale hulpverleners en medisch personeel kunnen verlichten.”

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button