IncidentenNieuwsOpmerkelijkVeiligheid

‘Vrouw dreigt zichzelf op te blazen in toestel S7 Airlines’

Een vrouwelijke passagier van S7 Airlines dreigde tijdens een vlucht zichzelf op te blazen. De piloten landden daarop zo snel mogelijk op Moskou Domodedovo.

Opgepakt

Na de landing taxiede het vliegtuig zo snel mogelijk bij andere toestellen vandaan. Uiteindelijk bleek dat de vrouw geen explosieven droeg. De vrouw werd opgepakt door de politie, weet het Russische persbureau Tass.

Vlucht

Er is niemand van de 195 inzittenden gewond geraakt. Het toestel was vanaf Simferopol op weg naar Moskou. Tijdens de vlucht stond de vrouw op met een tas in haar hand en begon ze met de dreigementen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close