fbpx
IncidentenNieuwsOpmerkelijkVeiligheid

‘Vrouw dreigt zichzelf op te blazen in toestel S7 Airlines’

Een vrouwelijke passagier van S7 Airlines dreigde tijdens een vlucht zichzelf op te blazen. De piloten landden daarop zo snel mogelijk op Moskou Domodedovo.

Opgepakt

Na de landing taxiede het vliegtuig zo snel mogelijk bij andere toestellen vandaan. Uiteindelijk bleek dat de vrouw geen explosieven droeg. De vrouw werd opgepakt door de politie, weet het Russische persbureau Tass.

Vlucht

Er is niemand van de 195 inzittenden gewond geraakt. Het toestel was vanaf Simferopol op weg naar Moskou. Tijdens de vlucht stond de vrouw op met een tas in haar hand en begon ze met de dreigementen.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button