BestellingenFinancieelOverig nieuws

SkyWest slaat 20 extra Embraer E175’s in

Embraer meldt dat Skywest een bestelling voor twintig E175’s heeft geplaatst. De toestellen moeten medio 2020 geleverd worden.

Bestelling

De bestelling van twintig jets heeft een waarde van 972 miljoen dollar. Elk toestel heeft ruimte voor 76 passagiers en alle twintig vliegtuigen zullen worden in gezet binnen het netwerk van American Airlines.

SkyWest en Embraer

De banden tussen SkyWest en Embraer gaan terug tot 1986, toen SkyWest begon met vliegen met de EMB 120 Brasilia turbopropvliegtuigen. Met deze bestelling meegerekend heeft SkyWest sinds 2013 in totaal meer dan 180 E175’s gekocht. Binnen het gehele E-Jet programma heeft Embraer tot nu toe bijna 1800 bestellingen weten te verzekeren, waarvan er reeds 1500 geleverd zijn.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close