Frequente reizigerNieuwsVeiligheid

Lufthansa stelt China-vluchten nog langer uit

Lufthansa en dochtermaatschappijen Swiss en Austrian Airlines, stellen de vluchten naar China langer uit dan gepland. Oorspronkelijk zou na 9 februari weer naar het land worden gevlogen.

Opschorting

De vluchten naar Beijing en Shanghai worden tot 28 februari opgeschort. De routes naar Nanjing, Shenyang en Qingdao zullen tot 28 maart niet meer worden uitgevoerd. De vluchten naar Hongkong vertrekken wel gewoon.

KLM

Vorige week werd bekend dat KLM toch besloot om alle vluchten naar China op te schorten. Voor deze maatschappij geldt 9 februari nog wel als einddatum voor de opschorting. Veel andere maatschappijen hebben China voorlopig ook in de ban gedaan. Voor de meeste airlines geldt 29 februari als voorlopige einddatum van de annuleringen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close