Frequente reizigerNieuwsVeiligheid

Lufthansa stelt China-vluchten nog langer uit

Lufthansa en dochtermaatschappijen Swiss en Austrian Airlines, stellen de vluchten naar China langer uit dan gepland. Oorspronkelijk zou na 9 februari weer naar het land worden gevlogen.

Opschorting

De vluchten naar Beijing en Shanghai worden tot 28 februari opgeschort. De routes naar Nanjing, Shenyang en Qingdao zullen tot 28 maart niet meer worden uitgevoerd. De vluchten naar Hongkong vertrekken wel gewoon.

KLM

Vorige week werd bekend dat KLM toch besloot om alle vluchten naar China op te schorten. Voor deze maatschappij geldt 9 februari nog wel als einddatum voor de opschorting. Veel andere maatschappijen hebben China voorlopig ook in de ban gedaan. Voor de meeste airlines geldt 29 februari als voorlopige einddatum van de annuleringen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close