fbpx
AirlinesFinancieelFrequente reizigersNieuwsProfessional

American Airlines en GOL starten codeshare

American Airlines en GOL starten een nieuwe codeshare. Zo hebben passagiers van American voortaan toegang tot twintig nieuwe bestemmingen in Zuid-Amerika en GOL-reizigers kunnen gebruik maken van het netwerk van American.

Codeshare

De codeshare omvat steden in Zuid-Amerika waar American nog niet naartoe vliegt, waaronder Asuncion in Paraguay en verschillende bestemmingen in Brazilië. GOL maakt op zijn beurt gebruik van het netwerk van American Airlines. Het wordt ook mogelijk om punten te sparen bij beide loyaliteitsprogramma’s.

Miami

American verhoogt tevens de frequentie tussen Miami en Rio de Janeiro. Miami wordt een overgangshub naar Zuid-Amerika. Er komen twaalf vluchten naar Miami bij vanaf zes Amerikaanse steden: Nashville (BNA), Boston (BOS), Houston (IAH), Orlando (MCO), Raleigh-Durham (RDU) en Tampa (TPA).

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button