AirlinesFrequente reizigerNieuwsProfessionalSamenwerking

American Airlines en GOL starten codeshare

American Airlines en GOL starten een nieuwe codeshare. Zo hebben passagiers van American voortaan toegang tot twintig nieuwe bestemmingen in Zuid-Amerika en GOL-reizigers kunnen gebruik maken van het netwerk van American.

Codeshare

De codeshare omvat steden in Zuid-Amerika waar American nog niet naartoe vliegt, waaronder Asuncion in Paraguay en verschillende bestemmingen in Brazilië. GOL maakt op zijn beurt gebruik van het netwerk van American Airlines. Het wordt ook mogelijk om punten te sparen bij beide loyaliteitsprogramma’s.

Miami

American verhoogt tevens de frequentie tussen Miami en Rio de Janeiro. Miami wordt een overgangshub naar Zuid-Amerika. Er komen twaalf vluchten naar Miami bij vanaf zes Amerikaanse steden: Nashville (BNA), Boston (BOS), Houston (IAH), Orlando (MCO), Raleigh-Durham (RDU) en Tampa (TPA).

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close