fbpx
AirlinesFinancieelFrequente reizigersNieuwsProfessional

American Airlines en GOL starten codeshare

American Airlines en GOL starten een nieuwe codeshare. Zo hebben passagiers van American voortaan toegang tot twintig nieuwe bestemmingen in Zuid-Amerika en GOL-reizigers kunnen gebruik maken van het netwerk van American.

Codeshare

De codeshare omvat steden in Zuid-Amerika waar American nog niet naartoe vliegt, waaronder Asuncion in Paraguay en verschillende bestemmingen in Brazilië. GOL maakt op zijn beurt gebruik van het netwerk van American Airlines. Het wordt ook mogelijk om punten te sparen bij beide loyaliteitsprogramma’s.

Miami

American verhoogt tevens de frequentie tussen Miami en Rio de Janeiro. Miami wordt een overgangshub naar Zuid-Amerika. Er komen twaalf vluchten naar Miami bij vanaf zes Amerikaanse steden: Nashville (BNA), Boston (BOS), Houston (IAH), Orlando (MCO), Raleigh-Durham (RDU) en Tampa (TPA).

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button