fbpx
Frequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Lufthansa maakt A320neo-bestemmingen München bekend

Lufthansa heeft de routes van de net op München gestationeerde A320neo’s bekend gemaakt. Vanaf eind oktober 2020 zullen bestemmingen in Griekenland en Spanje worden aangevlogen vanaf de luchthaven.

Routes

Tenerife zal op zaterdag en zondag worden aangevlogen, Fuerteventura op zaterdag en Gran Canaria ’s zondags. Deze drie routes worden met een A321neo uitgevoerd. Thessaloniki wordt op dinsdag, donderdag en zaterdag met een A320neo aangevlogen.

A320neo-familie

Rond de jaarwisseling werden er vier A320neo’s van Lufthansa op München geplaatst. In januari kwam daar nog een bij en in februari moet er ook nog een A320neo naar het vliegveld worden gestuurd. Eind 2020 moeten er negen toestellen van dit type op München staan. In totaal heeft de maatschappij 149 toestellen uit de A320neo-familie besteld, welke in 2025 geleverd moeten zijn.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button