Frequente reizigerNieuwsRoutes

Lufthansa maakt A320neo-bestemmingen München bekend

Lufthansa heeft de routes van de net op München gestationeerde A320neo’s bekend gemaakt. Vanaf eind oktober 2020 zullen bestemmingen in Griekenland en Spanje worden aangevlogen vanaf de luchthaven.

Routes

Tenerife zal op zaterdag en zondag worden aangevlogen, Fuerteventura op zaterdag en Gran Canaria ‘s zondags. Deze drie routes worden met een A321neo uitgevoerd. Thessaloniki wordt op dinsdag, donderdag en zaterdag met een A320neo aangevlogen.

A320neo-familie

Rond de jaarwisseling werden er vier A320neo’s van Lufthansa op München geplaatst. In januari kwam daar nog een bij en in februari moet er ook nog een A320neo naar het vliegveld worden gestuurd. Eind 2020 moeten er negen toestellen van dit type op München staan. In totaal heeft de maatschappij 149 toestellen uit de A320neo-familie besteld, welke in 2025 geleverd moeten zijn.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/