Frequente reizigerNieuwsVeiligheid

SAS verlengt periode opschorting China-vluchten

SAS Scandinavian Airlines verlengt de periode voor de opschorting van vluchten naar Shanghai en Beijing tot 29 februari.

Omboeken

Hoewel de maatschappij de opschorting tot eind februari verlengt, zal het niet mogelijk zijn om voor 15 maart een vlucht te boeken naar Shanghai of Beijing. Passagiers kunnen hun geld terugkrijgen of het ticket omboeken.

Lufthansa

Eerder deze week werd ook bekend dat Lufthansa en haar dochtermaatschappijen Swiss en Austrian de opschorting van de vluchten naar China uitstellen. Voor deze maatschappijen geldt de opschorting naar Shanghai en Beijing tot 28 februari en de routes naar Nanjing, Shenyang en Qindao zullen tot 28 maart niet meer worden uitgevoerd.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close