Air FranceAirbusAirlinesLiefhebberOverig nieuws

Air France ontvangt 350e A350

Air France heeft de 350e A350 van Airbus ontvangen. Het toestel is gedoopt als ‘Nice’, als eerbetoon aan de gelijknamige stad.

Routes

Vanaf Parijs Charles de Gaulle zullen er tijdens het zomerseizoen zes long-haul routes worden gevlogen met de A350: Abidjan (dagelijks), Bangkok (maandag, woensdag, zaterdag, terug op dinsdag, donderdag, zondag), Atlanta (dagelijks), Boston (dagelijks tot 4 mei, daarna tweemaal daags) en Washington (dagelijks vanaf 5 juni).

A350

Eerder werden ook A350’s Toulouse, Lyon en St. Denis de la Réunion ontvangen. Rond 2025 moet de maatschappij 38 nieuw A350’s hebben ontvangen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close