fbpx
Editors choiceIncidentenNieuws

Drie mensen overleden na ongeluk 737 Pegasus Airlines

Bij het ongeluk van woensdagavond zijn alsnog drie passagiers overleden als gevolg van de verwondingen. Dat meldt Pegasus Airlines in een verklaring.

Verdriet

De maatschappij biedt haar condoleances aan de nabestaanden aan: “Pegasus Airlines deelt het diepe verdriet van alle mensen die getroffen zijn door dit tragische ongeval.” Tientallen andere passagiers worden nog in het ziekenhuis behandeld. “We wensen hen allemaal een spoedig herstel”, aldus de maatschappij.

Ongeluk

Een Boeing 737-800 van Pegasus schoot gisteren van de landingsbaan op Istanbul Airport. Vlucht PC2193 vertrok om 16:40 vanuit Izmir en landde om 18:19 op Istanbul Sabiha Gokcen International Airport. De Boeing is 11 jaar oud en vliegt sinds 2016 voor Pegasus.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button