fbpx
Air FranceFrequente reizigersKLMNieuwsNL NieuwsVeiligheid

KLM en Air France stellen China-vluchten langer uit

KLM en Air France stellen allebei de hervatting van vluchten naar China langer uit dan gepland. Eerder stond 9 februari gepland als einddatum voor de opschorting.

Beijing en Shanghai

De vluchten naar Beijing en Shanghai worden nu tot 15 maart uitgesteld. Na de vijftiende vliegt KLM geleidelijk weer van en naar Beijing en Shanghai. Om de dag een van deze twee steden. Air France zal een vergelijkbaar schema vliegen. Vanaf 29 maart moeten beide bestemmingen weer dagelijks worden aangevlogen door Air France en KLM.

Andere routes

De vluchten van KLM naar Chengdu, Hangzhou en Xiamen blijven opgeschort tot 28 maart. Air France verwacht vanaf 29 maart weer het normale vluchtschema te kunnen hanteren, ook voor vluchten naar Wuhan. Afgelopen week werd bekend dat ook Lufthansa, Swiss, Austrian en SAS de opschortingsperiode van vluchten naar China verlengen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button