Air FranceFrequente reizigerKLMNieuwsNL nieuwsVeiligheid

KLM en Air France stellen China-vluchten langer uit

KLM en Air France stellen allebei de hervatting van vluchten naar China langer uit dan gepland. Eerder stond 9 februari gepland als einddatum voor de opschorting.

Beijing en Shanghai

De vluchten naar Beijing en Shanghai worden nu tot 15 maart uitgesteld. Na de vijftiende vliegt KLM geleidelijk weer van en naar Beijing en Shanghai. Om de dag een van deze twee steden. Air France zal een vergelijkbaar schema vliegen. Vanaf 29 maart moeten beide bestemmingen weer dagelijks worden aangevlogen door Air France en KLM.

Andere routes

De vluchten van KLM naar Chengdu, Hangzhou en Xiamen blijven opgeschort tot 28 maart. Air France verwacht vanaf 29 maart weer het normale vluchtschema te kunnen hanteren, ook voor vluchten naar Wuhan. Afgelopen week werd bekend dat ook Lufthansa, Swiss, Austrian en SAS de opschortingsperiode van vluchten naar China verlengen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/