AirbusAirlinesNieuwsProfessional

Spirit Airlines verwacht groei ondanks Airbus-vertragingen

Spirit Airlines verwacht dat de capaciteit in 2020 kan groeien met zeventien tot negentien procent, ondanks dat Airbus kampt met vertragingen van de leveringen.

Problemen

Dat zegt het bedrijf tijdens een conference call met het bekendmaken van de resultaten van het vierde kwartaal. Verschillende toestellen die in 2020 en 2021 geleverd hadden moeten worden, zijn enkele maanden vertraagd vanwege de productieproblemen bij Airbus en problemen bij Pratt & Whitney.

Frequentie

Desondanks de problemen hoopt Spirit toch te kunnen groeien, door het verhogen van de frequenties op bestaande routes. De maatschappij verwacht dat de vliegtuigen pas in of na 2021 komen. Onlangs plaatste Spirit een order van honderd A320neo familietoestellen, waaronder A319, -20 en -21neo’s.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/