fbpx
AirbusAirlinesNieuwsProfessional

Spirit Airlines verwacht groei ondanks Airbus-vertragingen

Spirit Airlines verwacht dat de capaciteit in 2020 kan groeien met zeventien tot negentien procent, ondanks dat Airbus kampt met vertragingen van de leveringen.

Problemen

Dat zegt het bedrijf tijdens een conference call met het bekendmaken van de resultaten van het vierde kwartaal. Verschillende toestellen die in 2020 en 2021 geleverd hadden moeten worden, zijn enkele maanden vertraagd vanwege de productieproblemen bij Airbus en problemen bij Pratt & Whitney.

Frequentie

Desondanks de problemen hoopt Spirit toch te kunnen groeien, door het verhogen van de frequenties op bestaande routes. De maatschappij verwacht dat de vliegtuigen pas in of na 2021 komen. Onlangs plaatste Spirit een order van honderd A320neo familietoestellen, waaronder A319, -20 en -21neo’s.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button