fbpx
737 MAXNieuwsProfessional

Nieuw probleem gevonden bij 737 Max

Opnieuw is er een probleem gevonden in de software van de 737 Max. Dat zegt Steve Dickson van de FAA tijdens een luchtvaartconferentie in Londen.

Fout

De fout werd ontdekt tijdens een aantal tests. Desalniettemin verwachten Dickson en Boeing niet dat dit roet in het eten gooit voor de heringebruikname van het toestel. Vorige maand werd er ook al een nieuw probleem gevonden. Toen bleek dat twee bundels kabels erg dicht bij elkaar liggen en kortsluiting zouden kunnen veroorzaken.

Goedkeuring

Dickson zei tijdens de conferentie ook dat de aanpassingen aan het ontwerp van het toestel waarschijnlijk zouden worden goedgekeurd door de veiligheidsregulators. “Over de goedkeuring van het ontwerp: van alles wat ik nu heb gezien, denk ik dat we tot een goed resultaat komen”, aldus Dickson. Ook zegt hij dat sommige regulators het toestel grondiger willen onderzoeken, maar over het algemeen gesproken zijn de veiligheidsbedrijven positief.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button