fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Zo ziet een luchthaven op Antarctica eruit | video

Antarctica is het enige continent zonder asfalt wegen, laat staan asfalt landingsbanen. De vliegvelden van Antarctica bestaan slechts uit een ijsbaan en enkele gebouwen, terwijl er regelmatig toestellen als de Boeing C-17, Boeing 757 en Airbus A319 te zien zijn.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button