fbpx
Business JetsLiefhebberMilitairNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Bizarre takeoff van ‘narco jet’ in Guatemala | Video

In Guatemala hebben de overheid en luchtmacht naar verluidt een zogeheten ‘narco jet’ op bijzondere wijze in beslag genomen.

In de video is te zien hoe een piloot van de luchtmacht in Guatemala het in beslag genomen vliegtuig op bijzondere wijze de lucht in weet te sturen. De jet zou er zijn neergezet door drugshandelaren. Het zou gaan om een business jet van het type Hawker Siddeley HS125 met een onechte registratie.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Sytse Sijbesma

Hoofdredacteur van Up in the Sky. Sytse studeert sinds 2018 Fiscaal Recht en Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden en is van jongs af aan gepassioneerd over ruimtevaart en commerciële, zakelijke en recreatieve luchtvaart.

Gerelateerde artikelen

Back to top button