fbpx
Business JetsLiefhebberMilitairNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Bizarre takeoff van ‘narco jet’ in Guatemala | Video

In Guatemala hebben de overheid en luchtmacht naar verluidt een zogeheten ‘narco jet’ op bijzondere wijze in beslag genomen.

In de video is te zien hoe een piloot van de luchtmacht in Guatemala het in beslag genomen vliegtuig op bijzondere wijze de lucht in weet te sturen. De jet zou er zijn neergezet door drugshandelaren. Het zou gaan om een business jet van het type Hawker Siddeley HS125 met een onechte registratie.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Sytse Sijbesma

Hoofdredacteur. Sytse studeert sinds 2018 Fiscaal Recht alsmede Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden en is van jongs af aan gepassioneerd over ruimtevaart en commerciële, zakelijke en recreatieve luchtvaart.

Gerelateerde artikelen

Back to top button