fbpx
AirlinesFinancieelFrequente reizigersNieuws

Japan Airlines en Aeroflot starten codeshare

Japan Airlines en Aeroflot hebben een codeshare overeenkomst aangekondigd, welke van start gaat op 29 maart. De ticketverkoop start begin maart.

Codeshare

Beide maatschappijen zullen een dagelijkse route vliegen tussen Tokio Haneda en Moskou Sheremetyevo.Verder zal Japan Airlines zijn code toevoegen op routes naar Russische bestemmingen als St. Petersburg, Kazan en Yekaterinburg. Omgekeerd plaatst Aeroflot zijn code op Japanse bestemmingen als Sapporo, Osaka en Fukuoka.

Uitbreiding

In juni 2020 wil het tweetal de codeshare bestemmingen uitbreiden met Aeroflot’s nieuwe vlucht tussen Osaka Kansai en Moskou Sheremetyevo. Sinds 1967 vliegt de Russische maatschappij tussen Moskou en Tokio. Japan Airlines vliegt sinds iets meer dan vijftig jaar tussen de twee steden.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button