fbpx
AirbusFinancieelNieuwsProfessionalVliegtuigen

‘Airbus verwacht meer dan duizend A321XLR’s te verkopen’

Airbus verwacht de komende tien jaar meer dan duizend A321XLR’s te verkopen. Dat zegt Francois Caudron, hoofd marketing, tegen verslaggevers op de Singapore Airshow, weet persbureau Reuters.

Orders

Momenteel heeft de bouwer al iets meer dan 450 toestellen van het type verkocht. In juni 2019 werd het gelanceerd. Onder de kopers zijn maatschappijen als AirAsia, American Airlines, JetBlue, United en Wizz Air. De voorspelling van Caudron bevat een mix van nieuwe orders en conversies van eerdere bestellingen.

Tianjin

Eerder deze maand sloot Airbus de fabriek voor A330’s en A320’s in Tianjin als gevolg van het coronavirus. Op de vraag of de bouwer impact ziet op de orders door het virus, zegt hij dat luchtvaartmaatschappijen verder kijken dan de korte termijn wat betreft bestellingen: “als je een vliegtuig bestelt, dan is dat niet voor de komende zes maanden, maar voor de komende twintig jaar.”

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button