LiefhebberMilitairNaast het nieuws

Eerste vlucht van Top Aces met Alpha Jet A in beeld | Foto’s

De Alpha Jet A van Top Aces heeft in februari de eerste operationele vlucht gemaakt op de Wittmundhafen Air Base in Duitsland. Het bedrijf verzorgt trainingen voor de Australische, Canadese en Duitse krijgsmacht. Peter Steehouwer was erbij en maakte onderstaande foto’s van onder andere de Alpha Jet A.

Het toestel kan een snelheid van 0.95 Mach bereiken en is uitgerust met twee Snecma Larzac 04-C6 motoren. De lengte is zo’n 12 meter (40 voet). Er is plek voor twee personen in het vliegtuig van Top Aces.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button
Close
Close