KLMNL nieuwsOverig nieuwsVeiligheid

KLM doneert medisch beschermmateriaal in strijd tegen coronavirus

KLM-CEO Pieter Elbers heeft op Schiphol-Oost samen met Brinio Veldhuijzen van Zanten, directeur KLM Health Services, drie containers met medisch beschermmateriaal overhandigd aan vertegenwoordigers van China Eastern Airlines.

Ondersteuning

De Chinese partner van KLM zal de hulpmiddelen versturen naar China. “We hebben in de laatste 20 jaar nauwe relaties opgebouwd in China. In deze moeilijke tijd willen wij hen graag bijstaan, daar waar mogelijk. Ik ben blij dat KLM nu met KLM Health services onze partner China Eastern op een goede en verantwoorde manier kan ondersteunen”, vertelt Elbers.

Opschorting

Tot en met 15 maart schort de maatschappij vluchten naar China op. Na de vijftiende vliegt KLM geleidelijk weer van en naar Beijing en Shanghai. Om de dag een van deze twee steden. De routes naar Chengdu, Hangzhou en Xiamen blijven opgeschort tot 28 maart.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button