KLMNL nieuwsOverig nieuwsVeiligheid

KLM doneert medisch beschermmateriaal in strijd tegen coronavirus

KLM-CEO Pieter Elbers heeft op Schiphol-Oost samen met Brinio Veldhuijzen van Zanten, directeur KLM Health Services, drie containers met medisch beschermmateriaal overhandigd aan vertegenwoordigers van China Eastern Airlines.

Ondersteuning

De Chinese partner van KLM zal de hulpmiddelen versturen naar China. “We hebben in de laatste 20 jaar nauwe relaties opgebouwd in China. In deze moeilijke tijd willen wij hen graag bijstaan, daar waar mogelijk. Ik ben blij dat KLM nu met KLM Health services onze partner China Eastern op een goede en verantwoorde manier kan ondersteunen”, vertelt Elbers.

Opschorting

Tot en met 15 maart schort de maatschappij vluchten naar China op. Na de vijftiende vliegt KLM geleidelijk weer van en naar Beijing en Shanghai. Om de dag een van deze twee steden. De routes naar Chengdu, Hangzhou en Xiamen blijven opgeschort tot 28 maart.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/