AirbusIndustrieNieuwsProfessional

Chinese fabriek Airbus geleidelijk weer open

De productiefaciliteit van Airbus in Tianjin wordt geleidelijk weer geopend. De fabriek werd vorige week gesloten als gevolg van coronavirus. Medewerkers moesten daardoor indien mogelijk thuiswerken.

Productie

De Chinese autoriteiten hebben de hervatting van de activiteiten van de fabriek in Tianjin goedgekeurd. Dit betekent volgens Airbus dat de productie weer geleidelijk kan worden opgepakt. Ook zegt de bouwer de nodige gezondheidsmaatregelen te nemen en de situatie in de gaten te houden.

Tianjin

De fabriek in Tianjin is de eerste faciliteit van Airbus buiten Europa. Er is een productielijn voor de A320 en een voltooiingslijn en de A330, samen met een bezorgcentrum en een logistiek centrum. De faciliteit is onderdeel van een joint venture tussen Airbus en een Chinees consortium.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button