Editors choiceKLMLiefhebberNieuwsNL nieuws

KLM ontvangt nieuwe Dreamliner: Hyacinth | Foto’s

KLM heeft woensdag de vijfde B787-10 Dreamliner ontvangen. Met een kleine delegatie haalde CEO Pieter Elbers het toestel op in de fabriek van Boeing in Charleston.

Hyacinth

Het nieuwe toestel met registratie PH-BKG is gedoopt als ‘Hyacinth/Bluebell’. “Toen we eind november 2015 de eerste B787 ontvingen, zei ik: de toekomst is geland”, schrijft Pieter Elbers in een column aan personeel. “We hebben nu een totaal van achttien B787’s in de vloot. Later dit jaar komen er nog drie bij. We blijven dus investeren in de toekomst.”

Order

In juni 2019 ontving KLM de eerste 787-10. In totaal werden er vier Dreamliners ontvangen dat jaar. De order bestaat uit acht 787-10’s, waarvan de laatste drie nog geleverd moeten worden. Hieronder een foto-impressie van de ontvangst van het toestel.

©KLM
©KLM
©KLM
©KLM

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/