fbpx
AirlinesLiefhebberNieuws

Aegean Airlines toont nieuwe livery A320neo

Aegean Airlines heeft de nieuwe livery van de A320neo onthuld. De maatschappij heeft een mix van 46 A320 en -21neo’s besteld.

Vloot

Tot nu toe zijn er er drie A320neo’s ontvangen en voor de zomer moeten er nog drie geleverd worden, waarmee de vloot uitkomt op 65 vliegtuigen. In 2025 moeten alle toestellen ontvangen zijn. De order heeft een waarde van zo’n 2,5 tot 3 miljard dollar. De komende zes jaar zal Aegean naar eigen zeggen meer dan 500 miljoen dollar per jaar investeren in uitbreiding en modernisering van de vloot.

Onthulling

De onthulling werd gedaan middels een Facebook-live openingsceremonie, bijgewoond door de Griekse minister-president, aandeelhouders en werknemers. CEO Dimitris Gerogiannis benadrukte dat de langdurige investering van Aegean in Griekenland een blijk is van zijn vertrouwen in het potentieel en de vooruitzichten van de ontwikkeling van het land.

©Aegean
©Aegean

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button