AirlinesLiefhebberNieuws

Aegean Airlines toont nieuwe livery A320neo

Aegean Airlines heeft de nieuwe livery van de A320neo onthuld. De maatschappij heeft een mix van 46 A320 en -21neo’s besteld.

Vloot

Tot nu toe zijn er er drie A320neo’s ontvangen en voor de zomer moeten er nog drie geleverd worden, waarmee de vloot uitkomt op 65 vliegtuigen. In 2025 moeten alle toestellen ontvangen zijn. De order heeft een waarde van zo’n 2,5 tot 3 miljard dollar. De komende zes jaar zal Aegean naar eigen zeggen meer dan 500 miljoen dollar per jaar investeren in uitbreiding en modernisering van de vloot.

Onthulling

De onthulling werd gedaan middels een Facebook-live openingsceremonie, bijgewoond door de Griekse minister-president, aandeelhouders en werknemers. CEO Dimitris Gerogiannis benadrukte dat de langdurige investering van Aegean in Griekenland een blijk is van zijn vertrouwen in het potentieel en de vooruitzichten van de ontwikkeling van het land.

©Aegean
©Aegean

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/