Frequente reizigerNieuwsSamenwerking

Alaska Airlines sluit zich aan bij Oneworld

Alaska airlines sluit zich aan bij Oneworld. Ook haalt de maatschappij de banden aan met American Airlines, eveneens een lid van Oneworld. Wel moet de alliantie de komst van Alaska Airlines nog officieel goedkeuren.

Miles

Het is nu al mogelijk om Alaska miles in te zetten op vluchten van American Airlines. Vanaf de lente van dit jaar kunnen de Alaska miles ook gespaard worden op vluchten van American. Vanaf de zomer van 2021 moet de maatschappij zich hebben aangesloten bij de samenwerking, waardoor bij alle leden van Oneworld de punten kunnen worden gespaard.

Wereld

American Airlines heeft tevens bekendgemaakt vanaf de herfst een nieuwe route tussen Seattle en Bangalore (India) te starten. “Deze samenwerking opent de wereld voor gasten van Alaska Airlines, of zij nou voor zaken of voor plezier reizen”, vertelt Andrew Harrison, CCO bij Alaska Airlines. “En belangrijk voor onze medewerkers en de gemeenschappen die we bedienen: deze internationale westkust alliantie stelt Alaska Airlines in staat om onafhankelijk te groeien.”

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close