fbpx
FinancieelFrequente reizigersNieuws

Alaska Airlines sluit zich aan bij Oneworld

Alaska airlines sluit zich aan bij Oneworld. Ook haalt de maatschappij de banden aan met American Airlines, eveneens een lid van Oneworld. Wel moet de alliantie de komst van Alaska Airlines nog officieel goedkeuren.

Miles

Het is nu al mogelijk om Alaska miles in te zetten op vluchten van American Airlines. Vanaf de lente van dit jaar kunnen de Alaska miles ook gespaard worden op vluchten van American. Vanaf de zomer van 2021 moet de maatschappij zich hebben aangesloten bij de samenwerking, waardoor bij alle leden van Oneworld de punten kunnen worden gespaard.

Wereld

American Airlines heeft tevens bekendgemaakt vanaf de herfst een nieuwe route tussen Seattle en Bangalore (India) te starten. “Deze samenwerking opent de wereld voor gasten van Alaska Airlines, of zij nou voor zaken of voor plezier reizen”, vertelt Andrew Harrison, CCO bij Alaska Airlines. “En belangrijk voor onze medewerkers en de gemeenschappen die we bedienen: deze internationale westkust alliantie stelt Alaska Airlines in staat om onafhankelijk te groeien.”

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button