fbpx
AirlinesFinancieelFrequente reizigersNieuws

British Airways start codeshare met Royal Air Maroc

British Airways slaat de handen ineen met Royal Air Maroc. Vanaf eind februari starten de twee een codeshare, nog voordat Royal Air Maroc zich bij Oneworld voegt.

Afrika

Het is de eerste codeshare voor British Airways met een Afrikaanse maatschappij. Daardoor moet er meer keuze komen in de vluchten tussen Heathrow en Marrakesh en zo kunnen British-reizigers gebruik maken van een dagelijkse directe vlucht naar Casablanca. Die route zit nu nog niet zonder overstap in het huidige netwerk van de Britse maatschappij.

Codeshare

Vanaf 13 februari kunnen reizigers tickets boeken via de codeshare, welke vanaf 20 februari zullen vertrekken. Royal Air Maroc wordt op 1 april lid van Oneworld. Eerder deze week werd ook bekend dat Alaska Airlines zich bij Oneworld wil voegen. Latam verlaat de alliantie per 1 mei.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button