AirlinesFrequente reizigerNieuwsSamenwerking

British Airways start codeshare met Royal Air Maroc

British Airways slaat de handen ineen met Royal Air Maroc. Vanaf eind februari starten de twee een codeshare, nog voordat Royal Air Maroc zich bij Oneworld voegt.

Afrika

Het is de eerste codeshare voor British Airways met een Afrikaanse maatschappij. Daardoor moet er meer keuze komen in de vluchten tussen Heathrow en Marrakesh en zo kunnen British-reizigers gebruik maken van een dagelijkse directe vlucht naar Casablanca. Die route zit nu nog niet zonder overstap in het huidige netwerk van de Britse maatschappij.

Codeshare

Vanaf 13 februari kunnen reizigers tickets boeken via de codeshare, welke vanaf 20 februari zullen vertrekken. Royal Air Maroc wordt op 1 april lid van Oneworld. Eerder deze week werd ook bekend dat Alaska Airlines zich bij Oneworld wil voegen. Latam verlaat de alliantie per 1 mei.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close