AirlinesCorendonFrequente reizigerKLMNieuwsNL nieuwsProfessionalSamenwerking

Corendon koopt voor 3 jaar stoelen naar Curaçao bij KLM

Corendon neemt vanaf het winterseizoen van 2020/21 een kwart miljoen stoelen naar Curaçao af bij KLM, voor een periode van drie jaar.

Groei

De twee partijen hebben deze week een overeenkomst getekend voor de vluchten naar Curaçao. Corendon zet deze stap omdat het wil groeien op de bestemming. Curaçao is momenteel een van de best lopende bestemmingen voor de touroperator en op 1 april wordt er op het eiland het Corendon Mangrove Beach Resort geopend.

Samenwerking

De samenwerking tussen KLM en Corendon stamt uit 2014. “We werken als sinds 2014 tot volle tevredenheid samen met Corendon voor pakketreizen naar Curaçao. De populariteit van dit prachtige eiland blijft stijgen in Nederland. We zijn dan ook blij te kunnen melden dat we de samenwerking de komende drie jaar voortzetten”, aldus Harm Kreulen, directeur bij KLM.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close