fbpx
AirlinesCorendonFinancieelFrequente reizigersKLMNieuwsNL NieuwsProfessional

Corendon koopt voor 3 jaar stoelen naar Curaçao bij KLM

Corendon neemt vanaf het winterseizoen van 2020/21 een kwart miljoen stoelen naar Curaçao af bij KLM, voor een periode van drie jaar.

Groei

De twee partijen hebben deze week een overeenkomst getekend voor de vluchten naar Curaçao. Corendon zet deze stap omdat het wil groeien op de bestemming. Curaçao is momenteel een van de best lopende bestemmingen voor de touroperator en op 1 april wordt er op het eiland het Corendon Mangrove Beach Resort geopend.

Samenwerking

De samenwerking tussen KLM en Corendon stamt uit 2014. “We werken als sinds 2014 tot volle tevredenheid samen met Corendon voor pakketreizen naar Curaçao. De populariteit van dit prachtige eiland blijft stijgen in Nederland. We zijn dan ook blij te kunnen melden dat we de samenwerking de komende drie jaar voortzetten”, aldus Harm Kreulen, directeur bij KLM.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button