BoeingKLMNieuwsNL nieuwsSchiphol AirportVeiligheid

KLM 777 maakt rechtsomkeert naar Schiphol

Een Boeing 777-200 van de KLM is donderdagavond teruggekeerd naar Schiphol. Het toestel, dat onderweg was van Amsterdam naar Hong Kong, maakte boven Wit-Rusland een U-bocht vanwege een technisch mankement.

Voorzorg

KLM geeft aan dat het toestel uit voorzorg is teruggekeerd, er zou geen sprake zijn geweest van gevaar voor de passagiers of bemanning. Om wat voor mankement het gaat heeft KLM nog niet bekendgemaakt.

Passagiers

De inzittenden van het toestel hebben accommodatie nabij Schiphol aangeboden gekregen. De reizigers worden omgeboekt en zullen vrijdag alsnog naar Hong Kong vertrekken.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/