AirlinesIncidentenNieuwsVeiligheidVideo

Derde incident Pegasus 737 dit jaar | Video

Een Boeing 737-800 van Pegasus Airlines is zaterdag geëvacueerd op de luchthaven van Düsseldorf nadat de remmen bij de landing oververhit raakten en er vonken zichtbaar zouden zijn geweest. De passagiers hebben het toestel per glijbaan verlaten.

Incident

Aan boord bevonden zich 163 passagiers die het toestel allemaal veilig hebben verlaten. De Boeing 737 was afkomstig uit Istanboel. Verschillende media melden dat de remmen van het toestel in brand waren gevlogen, dit is echter niet bevestigd.

Pegasus

Voor Pegasus is dit al het derde incident dit jaar. Op 7 januari schoot een Boeing 737-800 van de baan op de luchthaven van Istanbul, daarbij raakte niemand gewond. Op 5 februari raakte een andere Boeing 737-800 van de maatschappij van de baan in Istanbul. Bij dat ongeluk kwamen drie mensen om het leven.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close