Licht en luchtigNaast het nieuwsNL nieuwsOpmerkelijk

Piloot voert valentijnsstunt uit boven IJsselmeer

Op valentijnsdag heeft de piloot van een Van’s Aircraft RV-12 een bijzondere boodschap achtergelaten toen hij van Texel naar Lelstad vloog. Boven het IJsselmeer lieft hij de tekst ‘love’ achter met een hartje ervoor.

Boodschap

Het gebeurt vaker dat piloten een boodschap achterlaten door middel van een bijzondere route. Naast sportvliegtuigjes laten ook passagiersvliegtuigen soms boodschappen achter, dit gebeurt echter meestal enkel bij testvluchten.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close