IncidentenOverig nieuws

Doden bij ongeluk met Piper in Zuid-Frankrijk

Bij een ongeluk met een Piper PA-28 zijn vier mensen om het leven gekomen. Het toestel was vertrokken vanaf het vliegveld van Millau-Larzac en crashte tussen Millau en La Cavalerie.

Inzittenden

Franse autoriteiten melden dat het incident zondag rond 13 uur plaatsvond. Volgens lokale media waren er twee piloten en een 15-jarige jongen aan boord. De vierde inzittende zou de vader van een van de piloten zijn.

Oorzaak

Over de oorzaak is nog niets bekend. Mogelijke speelden de harde windvlagen een rol bij de crash. Drie onderzoekers van de Franse Civil Aviation Safety Investigation Authority (BEA) starten maandagochtend een onderzoek naar het incident.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/