Frequente reizigerIncidentenNieuwsVliegvelden

IT-storing Heathrow opgelost, maandag nog wel verstoringen vliegschema

Luchthaven Londen Heathrow is zondag getroffen door een IT-storing bij de inchecksystemen. Daardoor werden veel vluchten geannuleerd en ontstonden er vertragingen. Ook maandag zijn er nog verstoringen in het vliegschema.

Zondag

Het vliegveld meldt op zondagavond dat de problemen weer zijn opgelost. De storing heeft zo’n vier tot vijf uur geduurd. British Airways was al van plan om gisteren twintig vluchten te annuleren vanwege storm Dennis, maar hield als gevolg van de problemen nog tientallen andere vluchten aan de grond.

Maandag

Maandag zijn er nog minimaal dertig annuleringen, voornamelijk van British Airways, en 73 vertragingen. Heathrow biedt haar verontschuldigingen aan reizigers aan en zegt de situatie in de gaten te houden.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close