fbpx
FinancieelNieuwsProfessionalVliegvelden

Meer passagiers voor Brussels South Charleroi in januari

Brussels South Chareloi Airport zag in januari 2020 vijf procent meer passagiers dan in dezelfde maand een jaar eerder. Dat komt neer op 584.236 passagiers.

Groei

Het aantal vliegbewegingen steeg met één procent. De bezettingsgraad groeide met twee procentpunt. Het aantal vertrekkende passagiers steeg met zes procent naar 279.800 en het aantal aankomende passagiers met vijf procent naar 304.436. In januari was Italië de populairste bestemming, gevolgd door Spanje, Frankrijk, Marokko en Roemenië.

Start

CEO Philippe Verdonck noemt het een positieve start van het jaar. “We willen onze passagiers bedanken voor het vertrouwen, waaraan we deze groei van vijf procent te danken hebben. Bovendien zorgt de inzet van al onze werknemers ervoor dat er dagelijks tienduizenden reizigers kunnen vertrekken in comfortabele en uiterst veilige omstandigheden. Elke medewerker van de luchthaven is een onmisbare schakel voor de goede werking van onze activiteiten en ik hecht er veel belang aan om ook de kwaliteit van het harde werk te benadrukken.”

Bestel nu het boek Love is in the Air!

Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt, geschreven door Renske Dragt.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button