AirlinesFrequente reizigerNieuws

South African Airways biedt reizigers optie voor bescherming tegen faillissement

De voormalige verzekeraar van South African Airways wil weer samenwerken met de noodlijdende maatschappij. Daardoor kan SAA reizigers weer de optie bieden om reizigers te beschermen tegen faillissement.

Reddingsproces

Travel Insurance Consultants (TIC) is van mening dat er voldoende stappen zijn gezet tijdens het proces om het bedrijf te redden. Daardoor kunnen reizigers voortaan kiezen tussen twee verzekeringsopties. “Dit is een belangrijke dag voor SAA. Klanten kunnen nu tickets boeken waarbij zij financieel beschermd zijn tijdens hun reis door middel van de verzekering van TIC of Bryte Insurance”, aldus Deon Fredericks, CFO van SAA.

Annuleringen

Eind februari haalt South African Airways de bezem door het vluchtschema, waardoor acht internationale routes vanaf Johannesburg en een aantal binnenlandse bestemmingen worden geschrapt. Als gevolg van de financiële problemen is er kritisch gekeken naar bestemmingen met een lage vraag.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close