Lelystad AirportOverig nieuwsProfessional

Aircraft Maintenance Netherlands naar Lelystad Airport

Vliegtuigonderhoudsbedrijf Aircraft Maintenance Netherlands (AMN) heeft naast Teuge Airport een nieuwe vestiging geopend op Lelystad Airport. Daarmee wil het bedrijf naar eigen zeggen tegemoet komen ‘aan enkele nieuwe grote klanten op deze luchthaven.’

Groei

Het bedrijf zegt dat het de afgelopen jaren op Teuge snel is gegroeid: “Na de vliegschool Zelf Vliegen en de KLM Aeroclub op Lelystad Airport, hebben ook andere grote operators zoals het vliegbedrijf Sky Service Netherlands op Teuge en een aantal particuliere vliegtuigeigenaars, zich bij AMN gemeld als nieuwe klanten.”

KLM Aeroclub

De nieuwste klant op Lelystad Airport is KLM Aeroclub. De Aeroclub vliegt met vier vliegtuigen. “Daarvan komen de twee Cessna 172P Skyhawks, PH-KBA en PH-WVO, en de Piper PA-28-181 Archer II PH-KAX bij AMN in onderhoud”, aldus Theo Arends, operationeel directeur van AMN. Het bedrijf zegt door de groei ook voortdurend op zoek te zijn naar nieuwe vliegtuigonderhoudsmonteurs.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button
Close
Close