Lelystad AirportOverig nieuwsProfessional

Aircraft Maintenance Netherlands naar Lelystad Airport

Vliegtuigonderhoudsbedrijf Aircraft Maintenance Netherlands (AMN) heeft naast Teuge Airport een nieuwe vestiging geopend op Lelystad Airport. Daarmee wil het bedrijf naar eigen zeggen tegemoet komen ‘aan enkele nieuwe grote klanten op deze luchthaven.’

Groei

Het bedrijf zegt dat het de afgelopen jaren op Teuge snel is gegroeid: “Na de vliegschool Zelf Vliegen en de KLM Aeroclub op Lelystad Airport, hebben ook andere grote operators zoals het vliegbedrijf Sky Service Netherlands op Teuge en een aantal particuliere vliegtuigeigenaars, zich bij AMN gemeld als nieuwe klanten.”

KLM Aeroclub

De nieuwste klant op Lelystad Airport is KLM Aeroclub. De Aeroclub vliegt met vier vliegtuigen. “Daarvan komen de twee Cessna 172P Skyhawks, PH-KBA en PH-WVO, en de Piper PA-28-181 Archer II PH-KAX bij AMN in onderhoud”, aldus Theo Arends, operationeel directeur van AMN. Het bedrijf zegt door de groei ook voortdurend op zoek te zijn naar nieuwe vliegtuigonderhoudsmonteurs.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/