Licht en luchtigLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Delta draagt vliegtuig op aan personeel | Foto’s

Delta Air Lines heeft een speciale livery van een A321 opgedragen aan het personeel. Op het toestel staat in grote letters ‘thank you’ geschreven; in die letters staan alle 90.000 namen van de medewerkers.

Proces

Ook staat er op het vliegtuig: dedicated to the world’s best employees and customers. Het bericht op de Airbus A321 werd door medewerkers van Delta zelf ontworpen, geproduceerd en aangebracht. Voor het proces waren 48 aangepaste stickerpanelen nodig. Het duurde meer dan een week om het project af te krijgen.

Winstdeling

Vorige week maakte CEO Ed Bastian ook al bekend dat de winst van 1,6 miljard dollar onder het personeel verdeeld zou worden. Daardoor krijgt elke medewerker er gemiddeld zo’n twee extra maandsalarissen bij. “Delta zou niets zijn zonder onze 90.000 mensen wereldwijd,” zegt Ed Bastian. “Zij verdienen de credits voor ons succes en we zijn trots hun buitengewone werk te erkennen met een uitbetaling van bijna 1,6 miljard dollar.”

©Delta Air Lines
©Delta Air Lines
©Delta Air Lines
©Delta Air Lines
©Delta Air Lines
©Delta Air Lines
©Delta Air Lines
©Delta Air Lines
©Delta Air Lines

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/