IncidentenNieuws

Motor GoAir A320neo vat vlam tijdens start | Video

De rechter motor van een A320neo van GoAir vatte dinsdag tijdens de start vanaf Ahmedabad vlam door een bird strike. De start kon worden afgebroken. Er raakte niemand gewond.

Brand

Het betreft vlucht G8 802 van Ahmedabad naar Bengaluru. De motor werd geblust zonder dat de inzittenden geëvacueerd hoefden te worden. De maatschappij heeft 58 vliegtuigen in de vloot, waarvan 43 A320neo’s en 15 A320-200’s.

Vervanging

In een verklaring zegt de maatschappij dat er een vervangend toestel is gekomen om de passagiers alsnog naar Bengaluru te brengen. Deze is om 13:30 vertrokken en arriveerde rond 15 uur (lokale tijd).

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/