fbpx
AirlinesFinancieelFrequente reizigersNieuws

Qatar Airways en Bulgaria Air starten codeshare

Qatar Airways en Bulgaria Air hebben dinsdag een codeshare overeenkomst aangekondigd. Hierdoor kan Qatar twee nieuwe Bulgaarse bestemmingen aanbieden: Varna en Boergas.

Codeshare

De eerste codeshare vluchten starten op 2 maart. De ticketverkoop is al begonnen. Passagiers van Bulgaria Air kunnen op hun beurt weer gebruik maken van meer dan 170 bestemmingen van Qatar Airways. “Deze samenwerking is een onderdeel van onze ontwikkelingsstrategie op de lange termijn”, zegt Hristo Todorov, CEO van Bulgaria Air.

Netwerk

Qatar Airways vliegt sinds 22 september 2011 naar Bulgarije. Dat begon met de route naar Sofia, vier keer per week. Deze service is inmiddels gegroeid naar veertien keer per week. Bulgaria Air vliegt vanaf Sofia naar 23 verschillende steden en naar de twee binnenlandse steden Varna en Burgas.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button