fbpx
AirlinesEditors choiceIncidentenNieuws

TAP mag 90 dagen niet naar Venezuela

TAP Air Portugal mag de komende 90 dagen niet naar Venezuela vliegen. Dat kondigt de Venezolaanse vice president Delcy Rodriguez aan via Twitter, nadat zij de maatschappij ervan beschuldigde dat het de oom van oppositieleider Juan Guaido toestond om ‘explosieven’ mee aan boord te nemen op een vlucht naar Caracas afgelopen week.

Explosieven

Guaido kwam vorige week terug in Venezuela met een vlucht van TAP, na een drieweekse internationale tour om steun te winnen voor zijn campagne. Bij terugkomst werd Guaido’s oom, die ook mee was, ervan beschuldigd explosief materiaal mee het land in te nemen.

Beschuldiging

TAP zegt in een verklaring te hebben voldaan aan alle wetten en veiligheidsvereisten in zowel Portugal als Venezuela en snapt de reden achter de ban niet. “Dit is een serieuze maatregel, welke invloed heeft op onze passagiers, zonder dat we de kans hebben gekregen om te reageren op de beschuldiging”, aldus de maatschappij.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button